ACF
FUTURA
ACF
FUTURA
Mobile - Notranja oprema

Pohištvo

Pohištvo mobile

Klasične dnevne sobe, moderne dnevne sobe – dnevne sobe po meri, ki odražajo vaš značaj

Dnevna soba je središče vsakega doma, zato je pomembno, da nudi udobje in prostor za počitek. Ker so dnevne sobe namenjene različnim skupinskim ali posameznim dejavnostim družinskih članov, morajo biti urejene tako, da ustrezajo željam in potrebam vseh. Dnevne sobe po meri upoštevajo vaše želje in se popolnoma prilagodijo vašim potrebam. Bistvenega pomena pri načrtovanju dnevne sobe po meri pa je, da pohištvo in opremo primerno umestimo v prostor glede na slog, ki smo si ga izbrali. Večina ljudi izbere slog dnevne sobe, ki ustreza ustaljenim smernicam – tako se odločijo za klasične dnevne sobe ali moderne dnevne sobe. V našem podjetju vam bodo strokovnjaki svetovali pri izbiri in vam dnevno sobo po meri tudi izrisali.

Opremljanje klasične dnevne sobe – masivno pohištvo dnevne sobe se bohoti v kraljevskem slogu

Klasične dnevne sobe so prepoznavne po tem, da je pohištvo dnevne sobe masivno in se bohoti v kraljevskem slogu. Klasičen slog je tako edinstven in enkraten, da se le malokdo odloči zanj. Tisti, ki se odločijo za slog klasične dnevne sobe, želijo razstaviti svoje najdragocenejše predmete: slike, dragocene vaze, srebrni jedilni pribor… Prvi korak pri načrtovanju dnevne sobe po meri je ta, da si prostor temeljito ogledamo. Pohištvo dnevne sobe naj bo razporejeno tako, da nam ne glede na to, kje v prostoru smo, daje prijeten občutek. Klasična dnevna soba mora imeti dovolj svetlobe tako podnevi kot tudi v večernih urah, ko uporabljamo umetno svetlobo. Sedežna garnitura s klubsko mizico, televizijski in radijski sprejemnik so najpomembnejša oprema klasične dnevne sobe. Kar se tiče omar in drugega pohištva, je bolje, da se omejimo na najmanjšo možno mero, saj lahko preveč pohištva pomanjša tudi velik prostor. Zato pri opremi dnevne sobe razmišljajmo zelo racionalno in res namestimo le tisto, kar nujno potrebujemo.

Moderne dnevne sobe – minimalistična oprema dnevne sobe in čiste, ravne linije

Moderne dnevne sobe so moderne zaradi svojih ravnih in čistih linij ter minimalističnega sloga. Svoj čar moderne dnevne sobe pokažejo z materiali in z izbranimi barvami v toplih barvnih kombinacijah, ki prostor poživijo in vizualno napolnijo. Oprema dnevne sobe je minimalistična – udobna sedežna garnitura, klubska mizica, morda kakšna polica ter omarica za televizijo. Bistvo moderne dnevne sobe je v čim večji odprtosti in dihanju prostora. Pohištvo moderne dnevne sobe je večfunkcijsko in prijazno za uporabo in čiščenje. Moderne dnevne sobe odražajo skrbnost, življenjski slog in izvirnost gostitelja.

Podjetje Mobile | Klasične dnevne sobe, moderne dnevne sobe, pohištvo dnevne sobe, dnevne sobe po meri, oprema dnevne sobe

  • Klasične dnevne sobe
  • Moderne dnevne sobe
  • Pohištvo dnevne sobe
  • Dnevne sobe po meri
  • Oprema dnevne sobe

Smartelektro električna vozila www.električni-skuter.si Pohištvo mobile notranja oprema FM-TIMFOTO HIT

2017 © - Splošni pogoji | Mobile d.o.o., Tržaška cesta 67, 040/160-016