MIOTTO
AVENTINO
MIOTTO
AVENTINO
Mobile - Notranja oprema

Pohištvo

Pohištvo mobile

Moderne mize: lesene mize, kovinske mize, steklene mize | Jedilniške mize za vse stile

Moderne mize za vsak okus

Ko opremljate stanovanje, je za dobro celostno podobo pomemben prav vsak kos pohištva. Tudi stoli in mize so pomembni kosi pohištva in bistveno sooblikujejo podobo vaše jedilnice, kuhinje, dnevne, otroške in delovne sobe ter še kakšnega drugega prostora. Prav moderna miza pa je lahko ravno tista pika na i, ki vašemu stanovanju vtisne poseben pečat. Stolom in mizam zato velja nameniti nekaj vaše pozornosti. Pri tem vam bomo v pohištvenem salonu Mobile z veseljem pomagali in vam predstavili našo bogato ponudbo različnih lesenih miz, kovinskih miz, steklenih miz ter jedilniških miz iz kombinacije materialov za vsak dom in okus.

Moderne in klasične jedilniške mize in stoli | Izbrana ponudba stolov in miz

V podjetju Mobile d.o.o. smo za vas pripravili pestro ponudbo, ki jo sestavljajo stoli in mize različnih designov in kombinacij. Izberete lahko klasične ali moderne jedilniške mize in stole proizvajalca SEDIT ter pohištvo za celoten dom priznanih italijanskih proizvajalcev kot so ALPE, sprint, FLEXTEAM, SMA, MAB, ATMA, CREMA Francesco, Rigosalotti, ATRA in drugi. Moderne mize in stole, ki jih zaznamuje sodoben dizajn, vrhunska kvaliteta ter ugodne cene, si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa obiščete naš prodajni salon. Pri nas boste poleg različnega stilnega pohištva za kuhinje, dnevne in otroške sobe, spalnice, kopalnice, predsobe in jedilnice, sedežnih garnitur, svetil in bele tehnike našli različne kakovostne jedilniške mize:

 • lesene jedilniške mize,
 • kovinske jedilniške mize,
 • steklene jedilniške mize,
 • in mize iz kombinacije materialov.

Jedilniške mize iz različnih materialov in kombinacij: lesene mize, kovinske mize, steklene mize

Pri opremljanju vaše jedilnice boste največjo pozornost gotovo namenili stolom in jedilniški mizi, ki so osrednji kosi pohištva v tem prostoru. V podjetju Mobile d.o.o. vam bomo rade volje svetovali in pomagali pri izbiri jedilniške mize, saj boste v naši ponudbi našli številne moderne, lesene, kovinske ali steklene jedilniške mize priznanih italijanskih proizvajalcev po dostopnih cenah. S skupnimi močmi bomo našli pravo mizo za vaš dom!

Mobile d.o.o. | Lesene mize, kovinske mize, steklene mize, jedilniške mize, stoli in mize:

 • Lesene mize
 • Kovinske mize
 • Steklene mize
 • Jedilniške mize
 • Moderne mize
 • Stoli in mize

Klasični stoli, moderni stoli, kuhinjski stoli, pisarniški stoli, barski stoli - prodaja stolov Mobile d.o.o.

Klasični stoli ali moderni stoli – kuhinjski, pisarniški, barski stoli – obiščite naš salon na Tržaški cesti 67 v Ljubljani.

Klasični stoli ali moderni stoli - posvetujte se s strokovnjaki za prodajo stolov

Klasični stoli so največkrat iz lesa, kovine in plastike. Njihova uporabnost je preizkušena in brez težav jih postavimo v vsak tradicionalen prostor. Moderni stoli so sestavljeni iz novejših materialov, ki so med seboj spretno kombinirani. Moderni stoli so dizajnersko prilagojeni celoti - moderni kuhinjski stoli modernim kuhinjam, moderni barski stoli pa modernim barom. Meja med klasičnimi in modernimi stoli se briše s časom. Kar je bil pred 20 leti moderen stol, je danes lesen klasičen stol, ki je preživel test časa. Najmanj razlike je med modernimi pisarniškimi stoli in klasičnimi pisarniškimi stoli - pisarniški stoli so namenjeni nenehni uporabi in morajo izpolnjevati določene kriterije. Če opremljate celoten prostor, vam bodo naši svetovalci znali pomagati izbrati primeren stol, pa naj bo klasičen ali moderen. Upoštevati morate način in pogostost uporabe stola, stilno kompatibilnost, kvaliteto izdelave, dolgoživost in ceno. Klasični stoli so lažja izbira, saj je koncept preizkušen in se zato težje uštejete pri nakupu. Moderni stoli so lahko pravo presenečenje, zato so primerni za vse stranke, ki iščejo drznost in uživajo v inovacijah.

Prodaja klasičnih in modernih stolov - barski stoli, kuhinjski stoli in pisarniški stoli

Mobile d.o.o. smo zastopnik vrhunskih mednarodnih znamk pohištva. Prodaja stolov je le ena izmed naših storitev. Zavzemamo se za celovit pristop in maksimalno pomoč pri izbiri opreme za vaše potrebe. Barski stoli in kuhinjski stoli, moderni ali klasični, so naložba v zadovoljstvo vaših strank in vas samih. Večino našega budnega časa preživimo v sedečem položaju, zato cena stola ne sme biti edini faktor pri odločanju za ustrezen stol. Prav tako se je smotrno izogibati ekstravagantnim modernim stolom, če stole kupujemo za dolgotrajno sedenje. Barski stoli morajo zagotavljati minimum udobja, pisarniški stoli pa morajo biti odlično oblikovani za dolgotrajnejše sedenje, saj tudi udoben stol pripomore k učinkovitejšemu delu. Kuhinjski stoli sicer niso namenjeni dolgotrajnemu sedenju, vendar morate paziti na višino sedenja, kvaliteto materialov in seveda tudi na samo udobje sedenja, ki lahko še poveča užitek dobrega obroka.

Bogato ponudbo stolov si lahko ogledate v našem razstavnem salonu ali na naši spletni strani. Klasični stoli, moderni stoli, kuhinjski stoli, barski stoli, pisarniški stoli - prodaja stolov vseh vrst in drugega pohištva, moderne sedežne garniture in sedežne garniture po meri priznanih italijanskih proizvajalcev, kot so ALPE, sprint, FLEXTEAM, SMA, MAB, Sedit, ATMA, CREMA Francesco, Rigosalotti, ATRA in še mnogi drugi.

MOBILE d.o.o. | Klasični stoli, moderni stoli, kuhinjski stoli, pisarniški stoli, barski stoli, prodaja stolov:

 • Klasični stoli
 • Moderni stoli
 • Kuhinjski stoli
 • Pisarniški stoli
 • Barski stoli
 • Prodaja stolov

Smartelektro električna vozila www.električni-skuter.si Pohištvo mobile notranja oprema FM-TIMFOTO HIT

2017 © - Splošni pogoji | Mobile d.o.o., Tržaška cesta 67, 040/160-016