MAB
FLY7
MAB
FLY7
Mobile - Notranja oprema

Pohištvo

Pohištvo mobile

Otroške sobe po meri – tudi vaše največje bogastvo potrebuje svoj prostor | Otroške in mladinske sobe

Otroška soba je svet, v katerem naši otroci preživijo velik del svojega otroštva. Otroška soba v nekaj letih zamenja svojo uporabnost, saj otrok raste, s tem pa se spreminjajo tudi njegove potrebe. Najprej je to otroška soba za dojenčka, nato za malčka in osnovnošolca, kasneje pa soba za najstnika – mladinska soba. Ustrezno opremljene otroške in mladinske sobe so izredno pomembne za zdravje in dobro počutje našega otroka. Otroška soba je specifična, saj je namenjena učenju, igri, druženju s prijatelji in starši ter seveda tudi počitku. Pri načrtovanju otroške sobe po meri se v našem podjetju zavedamo, da mora pohištvo rasti skupaj z otrokom. V našem prodajnem salonu vam bomo z veseljem svetovali pri načrtovanju in izrisu vaše otroške sobe po meri. Izbirali boste lahko med modernim in stilnim pohištvom priznanih proizvajalcev.

Načrtovanje otroške sobe po meri – otroško pohištvo otroške in mladinske sobe naj raste z otrokom

Otroške sobe so velikokrat majhne, zato je smiselno izbrati otroško pohištvo, ki čimbolj izkoristi dani prostor. Hkrati pa moramo upoštevati, da otroška soba raste z otrokom in njegovimi potrebami. Pri načrtovanju otroške sobe po meri posebno pozornost namenimo barvam in funkcionalnosti pohištva. Običajno so otroške sobe prilagodljive, tako da lahko posamezna soba ob minimalnih spremembah postane mladinska soba, ko se bo vaš otrok prelevil v mladostnika. Osnovna barva otroškega pohištva naj bo barva lesa, ki se kombinira z različnimi barvami vrat. Garderobne omare v otroški sobi naj čimbolj izkoristijo prostor in dobro opravijo vlogo odlaganja oblačil, perila, posteljnine, knjig in igrač. Tudi kotne omare in samostojni predalniki shranijo veliko vsebine. Pisalna miza naj bo ustrezne dimenzije – nekatere imajo noge, ki so nastavljive po višini, tako da celo pisalna miza raste z otrokom. O optimalni postavitvi otroškega pohištva se lahko posvetujete z našimi strokovnjaki.

Otroške sobe po meri – mladinska soba, ki pozitivno vpliva na otrokov razvoj

Ko otroci preidejo v občutljiva najstniška leta, si želijo svoj prostor, ki je namenjen le njim. Mladinska soba najstniku omogoča zasebnost. V zadnjih letih pa so mladinske sobe postale tudi kraj, kjer mladostniki uporabljajo raznovrstno medijsko opremo. Razvoj tehnologije gre hitro naprej in otroci želijo biti v koraku s časom, zato so računalnik, televizija in radio sestavni del otroške in mladinske sobe. Tudi stil in oblike so urejeni v skladu z najstnikovimi željami. Mladinska soba mora biti prijetna, zanimiva in mora nuditi zdravo bivanje, da bo pozitivno vplivala na otrokov nadaljnji razvoj.

Podjetje Mobile | Otroške sobe po meri, otroške sobe, otroško pohištvo, mladinska soba:

  • Otroške sobe po meri
  • Otroško pohištvo
  • Otroška soba
  • Otroške in mladinske sobe
  • Mladinska soba
Smartelektro električna vozila www.električni-skuter.si Pohištvo mobile notranja oprema FM-TIMFOTO HIT

2017 © - Splošni pogoji | Mobile d.o.o., Tržaška cesta 67, 040/160-016