MOBILE
INTERIOR

SEDEŽNE GARNITURE

Sedežne garniture po meri – moderne usnjene in kotne sedežne garniture

Moderne sedežne garniture | Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu moderne sedežne garniture?

Pri nakupu moderne sedežne garniture morate biti pozorni na več dejavnikov. Če nočete sedežne garniture po meri, morate dobro preceniti prostor, kjer bo vaša sedežna garnitura stala. Naslednji korak je ustrezna izbira oblike moderne sedežne garniture. Je potrebna kotna sedežna garnitura? Bi raje imeli polkrožno obliko? So linije usklajene z ostalim pohištvom? Vse to so vprašanja, na katera si morate odgovoriti pred nakupom moderne sedežne garniture. Naslednja odločitev je odločitev za material. Usnjene sedežne garniture, sedežne garniture iz mikrotkanine, morda moderne sedežne garniture iz naravnih vlaken ali regeneriranega usnja – možnosti je veliko. Usnjene sedežne garniture je lahko vzdrževati, so pa usnjene sedežne garniture občutljive na živalske kremplje ter malce neprijetne v vročih dneh. Za mnoge usnjene sedežne garniture še vedno predstavljajo prestiž, mnogo strank pa usnjene sedežne garniture zavrača zaradi etičnih razlogov.

Sedežna garnitura po meri – kotna sedežna, polkrožne sedežne garniture po meri

Sedežne garniture po meri vam zagotovimo v sodelovanju z našimi partnerji. Ne glede na vaše želje, vam zagotavljamo vrhunsko izvedbo. Večkrat nam stanovanje ne omogoča postavitve že pripravljene sedežne garniture, zato je naša edina možnost, da sedežno garnituro naredimo po meri. Sedežna garnitura po meri je narejena glede na vaše želje, kotna sedežna, pravokotna, večkotna ali polkrožna sedežna. Prav tako za vas kombiniramo različne materiale, usnjene sedežne, sedežne iz mikrotkanin in tako ustvarimo sedežne garniture po vaši meri. Kolekcije sedežnih garnitur, ki jih prodajamo, so sestavljene tako, da se prilagajajo, hkrati pa izpolnjujejo estetski in funkcionalni vidik. Zato se pred naročilom sedežne garniture po meri posvetujte z našimi svetovalci. Mogoče ni potreben nakup sedežne garniture po meri, ampak samo drugačna postavitev sedežne garniture. Moderne sedežne garniture so oblikovane tako, da poudarjajo napreden dizajn, hkrati pa vpeljujejo nove materiale in njihove drzne kombinacije.

V Mobile d.o.o. vam nudimo najnovejše kolekcije sedežnih garnitur italijanskih proizvajalcev. Moderne sedežne garniture, sedežne garniture po meri iz različnih materialov – tudi usnjene sedežne garniture. Oglejte si našo ponudbo v razstavnem salonu na Tržaški cesti 67. Sedežna garnitura po vaši meri – Mobile d.o.o.

MOBILE d.o.o. I Sedežne garniture po meri, moderne sedežne garniture, usnjene sedežne, kotna sedežna, sedežna garnitura po meri, sedežne garniture:

  • Sedežne garniture po meri
  • Moderne sedežne garniture
  • Usnjene sedežne
  • Kotna sedežna
  • Sedežna garnitura po meri
  • Sedežne garniture