MOBILE
INTERIOR

SPALNICE

Moderne spalnice in klasične spalnice po meri | Oprema za spalnice po ugodnih cenah

Mobile oprema spalnice – harmonija, udobje in trden spanec

Ko preurejamo spalnico, dajemo velik poudarek na funkcionalnost in udobje. Spalnica je prostor počitka in spanja. Spalnica je prostor intimnosti in miru. Kako v prostor vnesti harmonijo in ravnovesje, kakšna naj bo oprema spalnice, da bo ta udobna, lepa in hkrati tudi praktična? Kateri materiali, kakšno pohištvo in katere dekorativne elemente izbrati, da se boste v svoji spalnici počutili domače in umirjeno? V salonu pohištva Mobile poskrbimo, da bo vaš počitek užitek in vaš spanec trden. Ponujamo klasične spalnice in moderne spalnice proizvajalcev, kot so ACF, Flexteam, SMA Group, ALPE in drugi. Nudimo individualne rešitve in spalnice po meri.

Klasične spalnice – udobje in tradicija

Klasika je večna. Oprema spalnice naj odraža vaš karakter. Tradicionalnim tipom ljudi ustreza videz klasične spalnice z garderobno omaro, posteljo, nočnimi omaricami, s predalnikom ali morda toaletno mizo. Naravni materiali in enostavne linije so zaščitni znak klasične spalnice. Les daje občutek topline in domačnosti. Postelja je osrednji element spalnice. K postelji sovpadata tudi nočni omarici. Preostanek prostora je potrebno optimalno izkoristiti, da bo čim bolj funkcionalen in hkrati ne bo natrpan. S pravilno izbiro in postavitvijo omar, ki so na voljo v različnih dimenzijah, pridobite na prostoru za shranjevanje oblačil in predmetov. Naj bo spalnica klasična in sodobna hkrati.

Moderne spalnice – atraktiven dizajn in funkcionalnost

Naj bo moderno, a še vedno udobno. Moderne spalnice zaradi dizajna niso nič manj funkcionalne. Trend moderne spalnice prostor počitka ločuje od prostora shranjevanja garderobe. Postelja je osrednji element moderne spalnice, večkrat postavljena na sredini prostora, če dimenzije sobe to dopuščajo. Garderobni del se lahko fizično loči z vgrajevanjem omar, lahko pa se odločite za vizualno nemotečo postavitev omar čez celotno dolžino stene. Različne dimenzije in možnosti postavitve omogočajo optimalen izkoristek prostora moderne spalnice. Modni trendi narekujejo minimalizem, vizualno čistost ostrih linij in kombinacije različnih materialov, kot so les, steklo in kovina. Oblike dodatnih elementov so živahne in drzne. Salon notranje opreme Mobile predstavlja oblikovalsko in kvalitetno dovršenost moderne spalnice. Izbirajte med različnimi programi pohištva za moderne spalnice priznanih proizvajalcev, kot so ACF, SMA Group, Flexteam in ALPE.

Oprema spalnice – Mobile spalnice po meri

Salon pohištva Mobile ponuja pester izbor pohištva vrhunskih proizvajalcev, ki zadovolji vsak okus in nudi individualne rešitve za spalnice po meri. Nekateri prostori zahtevajo unikatne praktične rešitve pri razporeditvi pohištva. Nudimo svetovanje in načrtovanje spalnice po meri, pomagamo pri izbiri različnih kombinacij pohištva, dekorja in svetil.

Mobile d.o.o. | Oprema spalnice, moderne spalnice, klasične spalnice, spalnice po meri:

  • Moderne spalnice
  • Spalnice po meri
  • Klasične spalnice
  • Oprema spalnice